6932102242 Γλυφάδα, Αττική vasilikopoulo.dimitris@yahoo.gr

Βασιλικόπουλος Δημήτρης
 Επισκευές - Συντηρήσεις - Εγκαταστάσεις - Καυστήρων Φυσικού Αερίου & Πετρελαίου - Γλυφάδα Αττική


Με έδρα τη Γλυφάδα και με πάνω από είκοσι πέντε χρόνια εμπειρίας στον κλάδο, ο Δημήτρης Βασιλικόπουλος αποτελεί έναν από τους πιο αξιόπιστους ειδικούς συντηρητές καυστήρων φυσικού αερίου και πετρελαίου στην περιοχή. Από το 1999, έχει αφοσιωθεί στο επάγγελμα του συντηρητή, αποκτώντας πλούσια εμπειρία σε επισκευές, αντικαταστάσεις και συντηρήσεις καυστήρων φυσικού αερίου και πετρελαίου. Επιπλέον, ειδικεύεται στην αντικατάσταση θερμοστάτων και ηλεκτροβάνων, καθώς και στην επισκευή ή αντικατάσταση κάθε είδους αυτοματισμού εντός λεβητοστασίου.

 

Επισκευή Καυστήρων

Επισκευή Καυστήρων

Αναλαμβάνοντας επισκευές και συντηρήσεις καυστήρων πετρελαίου και φυσικού αερίου, ο Δημήτρης διαθέτει την τεχνογνωσία και το εξειδικευμένο εξοπλισμό για να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιάζεται.

Περισσότερα
Επισκευή Καυστήρων

Επισκευή Καυστήρων

Είτε πρόκειται για απλή συντήρηση, επιδιόρθωση ελαττωματικών εξαρτημάτων, είτε για πλήρη αντικατάσταση καυστήρων, ο Δημήτρης εξασφαλίζει αξιόπιστα αποτελέσματα.

Περισσότερα
Συντήρηση Καυστήρων

Συντήρηση Καυστήρων

Είτε πρόκειται για την ετήσια συντήρηση ενός συστήματος θέρμανσης είτε για την άμεση επιδιόρθωση ενός προβλήματος, ο Δημήτρης είναι πάντα διαθέσιμος για να παρέχει εξειδικευμένη και αξιόπιστη υποστήριξη.

Περισσότερα